Topluva

Go to content
Formulari për pyetje të shpejta
rreth pjesëve që ju duhen!
Marka Kamionit
Numri shasies
Ose na kontaktoni në këta numra Mob:
+383 44 759 255 /+383 44 281 725 / +383 44 427 499
Brendet
PRODHUES MË EMINENT TË AKSESORËVE KAMIONI DHE PJESËVE TË MJETEVE ME PESHË!
Bleni pjesë këmbimi kamionësh!
Pjesë këmbimi kamionësh për kamionë
MAN, DAF, IVECO, Mercedes-Benz, Scania, Volvo dhe Renault etj.
2500
Happy Clients
15000
Artikuj
10
Brende të Kamionave!
What We Offer
High Quality Truck Parts

Tarifat Fikse
Një normë që nuk do të ndryshojë për një kohë të caktuar.

Furnizim i rregullt
Ne mund të ofrojmë pjesë të ndryshme kamioni të reja  VOLVO, DAF, SCANIA, MERCEDES-BENZ, MAN, RENAULT, IVECO.

KLIENT TË KENAQUR
dhe qindra të tjerë...
Talented Team
Our Experts
Hysni Taç
+383 44 759 255
Faruk Taç
+383 44 281 725
Ümit Taç
+383 44 427 499
Contact Us
Get In Touch With Us
Start working with Us that can provide everything you need to generate awareness, drive traffic, connect.
We guarantee that you’ll be able to have any issue resolved within 24 hours.
Company Address
Ukshin Hoti p.n, Prizren
Ibrahim Rugova p.n, Lipjan
Call Us
+383 44 759 255
+383 44 281 725
                  +383 44 427 499
Email Us
info@topluva-shpk.com
© 2024 Topluva sh.p.k. All rights reserved | Designed by e-sitehost
Back to content